Robert Pattinson magányos

 A Twilight-saga sztárja, mióta megkapta ezt a szerepet és a csúcsra került egyre magányosabbnak érzi magát.

Robert Pattinson, az Alkonyat sztárja azt állítja, hogy a hírnév rejtőzködésre kényszeríti, ezért mióta befutott, egyre magányosabb. A szexis vámpírt, Edward Cullent megformáló színész elképesztő gyorsan, csupán néhány hónap alatt a szinte ismeretlenségből a teljes globális sztárságig jutott. A 23 éves brit fiú azonban nagyon nehéznek találja ezt az átállást, és bevallotta, hogy a hírnév lerombolta az életét, mert már nem tud úgy az utcára lépni, hogy ne rohanná meg egy rakás tizenéves rajongó.

Sőt, a sztár azt is elárulta, hogy már csak a lezárt, biztonsági őrökkel védett forgatási helyszíneken érzi magát annyira biztonságban, hogy pihenni tudjon, vagy kikapcsolódjon, ezért már társaságba se jár.

A színész elmondta ? ?Mindig is egy kicsit visszahúzódóbb voltam, szóval nincs nagy különbség a mostani és a régi énem között. Mindig jobban éreztem magam a forgatásokon, mint kint az életben. De most még nyugodtabb nekem itt bent, mint interjúkat adni és olyanokkal beszélgetni, akiket nem is ismerek.?

A szexi vámpír még sosem volt szerelmes

Robert Pattinson amerikai színész, az Alkonyat  (Twilight) és az Alkonyat-Újhold (Newmoon) című vámpíros filmek szívtipró sztárja saját bevallása szerint még sosem volt igazán szerelmes."Az utóbbi évben egy percem sem volt, még egy randit sem tudtam szervezni. A nők valószínűleg meg is gondolták magukat velem kapcsolatban. Ez az egyik hátulütője a rivaldafénynek"- nyilatkozta Pattinson, akit nemrégen a legszexibb élő hírességnek választottak.

 

"A tinilányok sikongatnak, mikor meglátnak. Annyira szürreális az egész, hogy nem is akarom végiggondolni az őrületet, ami körülöttem folyik. Hihetetlenül bizarr"- tette hozzá a 23 éves sztár, akit többször is egy párként emlegettek filmbéli partnerével, a 19 éves Kristin Stewarttal.

"Romantikus embernek tartom magam, de még sosem éreztem elsöprő, eufórikus szerelmet. Szerintem a szerelem az igaz barátság egy magasabb szintje"- tette hozzá végül.

 

Ciki Kristen Stewart új haja

Igen tudjuk, a hajat nem lehet 5 perc alatt visszanöveszteni, de azzal is tisztában vagyunk, hogy már léteznek olyan technikák, amikkel szinte megszólalásig valósághűen vissza lehet állítani az eredeti hajat. Ez most nem sikerült.

Kristen Stewart vadító barna hajjal robbant be az Alkonyat című film Bellájaként. Azokat a loknikat, tincseket sokan irigyelték. Szerencsére az Újholdban is még ez a frizura várja a rajongókat. A Twilight-saga következő részében viszont némi változással kell szembesülnünk. Az Újhold forgatása után Kristen belevágott The Runaways című filmbe, ahol teljesen átszabták a haját. A fekete, már-már fazon nélküli séró - valljuk be - nem állt neki jól.

kristen-stewart2

Épphogy befejezte rocker pályafutását a vásznon, újra Bella Swan bőrébe kellett bújnia. De ilyen fejjel? Fodrászok elő! És megpróbálták a lehetetlent: visszaállítani Bella tincseit Kristen fején. Nos?nem áll messze az igazitól, de ennél azért jobb munkát is végezhettek volna.

Megérti a pletykákat!          

A Twilight saga Bella Swanja meg tudja érteni, hogy miért pletykálnak mindig filmbeli partneréről és róla olyanokat, hogy randevúznak.

Kristen Stewart, akit már számtalanszor hoztak hírbe Alkonyat-beli patrneréve, Robert Pattinson-nal, meg tudja érteni, hogy mindig ilyesmiket pletykálnak. A színésznő beusmerte, hogy valóban nagyon közel állnak egymáshoz az életben, de továbbra is azt állítja, hogy a barátságnál nincs szó többről.
?Robert és én nagyon jó barátok vagyunk, de azt is megértem, hogy sokan úgy gondolják több is van köztünk, hiszen mindig egymáshoz fordulunk támogatásért. Nem kritizálok ezért senkit, aki így gondolja. Ha más nem is igaz, azt észrevehették, hogy valóban közel állunk egymáshoz.? ? mondta Kristen.

A színésznő és a stáb többi tagja csak most fejezte be a Twilight második részének, az Újholdnak a forgatását, de Stewart már most alig várja a sorozat végét. Még további két könyv, tehát további két film van hátra.

?Alig várom, hogy befejezzük, én amikor elkezdek egy filmet, mindig szeretnék minél előbb elkészülni vele. Folyton csak a forgatáson jár az eszem, meg szeretném csinálni jeleneteket, és jól szeretném megcsinálni. Általában hat hétig tart az egész, aminek a végén megtudjuk, hogy nagyjából mit hoztunk össze. De itt lényegében éveket kell várni. Szóval alig várom a végét. ? ? mesélte a 19 éves világsztár.

 Kristen Stewart megérti a pletykákat

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristen Stewart-tól félnek rajongói

Az Alkonyat-sztár elárulta, hogy a rajongói nem merik leszólítani őt az utcán, mert annyira ?elérhetetlennek? látszik.

Kristen Stewart-nak, a Twilight filmek sztárjának sosem voltak gondjai a paparazzokkal és a rajongókkal, mert sosem merik őt leszólítani. A színésznő annak tudja be ezt a nyugalmat, hogy általában feketét visel, és ?idegesnek látszik?.

A 19 éves híreség elmondta ? ?Az emberek fel sem ismernek. Személyesen máshogy nézek ki, ez lehet az oka. És egy kicsit megközelíthetetlennek látszom.?

A fiatal lány, aki már kilenc évesen a szakmában tevékenykedett, vegyes tapasztalatokkal bír a rajongókkal kapcsolatban, hiszen egy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy nagyon megijeszti az Akonyat óta őt övező megerősödött figyelem.

?Félek. Úgy érzem, hogy még ha álruhában is megyek ki, akkor is felismernek majd, a lábamról, vagy valamiről. És akkor elkapnak. Nagyon félelmetes.? ? mondta akkor Kirsten.

Bella Swan menyasszonyi ruhájának tervei

Míg a Twilight-sztori Eclipse című opuszának forgatása a napokban kezdődött Vancouver-ben, az INStyle Magazin máris Bella Sawn-kosztümlázban ég.

A divatmagazin tíz neves divattervezőt kért fel arra, hogy álmodják meg Bella Swan esküvői kosztümét. Mint tudjuk, Bella Swan (Kristen Stewart) feleségül megy Edward Cullenhez (Robert Pattinson), ugye - és mivel itt egy kulcsfontosságú epizódról van szó, egyáltalán nem mindegy, miben teszi ezt.

Az itt látható tervet Monique Lhuillier készítette, de a divatfanoknak a többi név is jelent valamit: Max Azria, Lela Rose, Badgley Mischka, Zac Posen és a Project Runway-győztes Christian Sirrano? a felsorolt művészek mind azon dolgoznak, hogy Bella Swan méltó köntösben álljon oltár elé.

Meleg szerelem, és más semmi

Szégyen-gyalázat, de igaz: csaknem két hónapja egyetlen friss, eleddig a magyar moziktól távol maradt Robert Pattinson-produktumot sem elemeztünk cafatokra. Pótolandó csúfos elmaradásunkat, ezúttal az ígéretes alapanyagot (Dali, Bunuel, és Lorca barátsága) fájdalmasan sok szempontból elbaltázó Little Ashes című alkotást értékeljük, megkülönböztetett aggodalommal csüngve kedvenc vámpír-tiniszexbálványunk rövid, ám bátor szerepválasztásokkal teli, felfelé ívelő pályájának legújabb alakításán.

Forrás: [origo]

Robert Pattinson a Little Ashesben           

1922, a híres-hírhedt madridi diákotthon, a nagybetűs egyetemi kolesz, ahol mindenki addig maradhat (a papa pénzén) ameddig csak akar, és a rovarkutató szakról rugalmas a váltás filozófiára, ami később logikusan vezethet világhírű filmes karrierhez. Luis Bunuel (Matthew McNulty) szobájából üvölt a dzsessz, fogy a grog, és Federico García Lorca (Javier Beltrán) legújabb (zseniális) műveinek konstruktív leszarozása mellett dübörögve érlelődik egy elképesztően tehetséges, felforgató művésznemzedék. A különc festőzseni, Salvador Dali (Robert Pattinson) tizennyolc évesen csöppen szintén nem átlagos pajtásai körébe, és idővel sikeresen ráérez a brillantinnal hátranyalt frizura, és a városi bordélyok sajátos ritmusára.

Aztán Isten tudja miért, a forgatókönyvíró (Philippa Goslett) úgy dönt, hogy a három már önmagában is izgalmas és összetett jellem hol viharos, hol költőien szép, élettől lüktető barátságát egy romantikus, szirupos, hegyoldalról szembeszélben lebiciklizős nyáltengerré redukálja. Na persze már a Dali és Lorca közötti első találkozások ábrázolása után sejthettük volna, hogy mire megy ki a játék, hiszen olyan nagyon kitartóan meresztgették egymásra a szemüket (ebben a kategóriában Pattinson verhetetlen). Csak hát az első tíz percben még remél a hülye néző, mert megérzi a helyzetben, és a kapcsolatokban rejlő, kibontásért ordító hihetetlen dinamikát, pláne, ha találkozott már a három művész valamelyikének önéletrajzával. Ezek ugyanis több filmre elegendő szellemes anekdotáikkal, és kiszámíthatatlan fordulataikkal szinte szétrobbannak az energiától.

 Forrás: [origo]

Sajnos Paul Morrison rendező készséggel asszisztál romantikus lelkű forgatókönyvírója (feltételezésekre alapozott) agyszüleményéhez, és a szerelmi vonal erőltetésével egy végletekig sematizált, beszűkült, ritmustalan masszát gyúr az ígéretes alapanyagból. Ide-oda hajigált, aránytalanul hosszú, vagy épp rövid részletekkel zsúfolják az amúgy is széteső, válogatott neurózisokkal tűzdelt, traumatikus szexjelenetekkel terhelt filmet. Esetleg Lorca az andalúziai cigányok énekét hallgatja, vagy saját költeményeit suttogja a (gyönyörűen fényképezett) spanyol tájba, hogy a pedagógusok se elégedetlenkedjenek.

A nagy kavalkádban a karaktereket éri a legfájdalmasabb csonkolás, akik dühítően semmilyenre, vagy egydimenziósra sikerülnek, és beszéd helyett rendszeresen kinyilatkoztatnak. Bunuel figurája a túlfűtött partikirálytól a homofób girnyó felé tart, de érdemben az égvilágon semmit sem tudunk meg róla. Pattinson Dalija a legkevésbé sem vibrál, pedig az extravagancia, az önimádat, az elvetemültség, és a félénkség nem akármilyen tárházából lenne mit kiaknázni. De ez a Dali nem merész, egyszerűen csak részegen nagy a pofája, aztán szerelmes lesz Lorcába, és végül Gala mellett kigúvasztja a szemeit. A hiányzó jellemrajzot a zsabós blúzos, bubi frizura, és a pödört cerka bajusz hivatott pótolni. Pattinson tompa, és zsibbadt, alakítása néhol már paródiába fordul, és a film vége felé harminckét éves Daliként határozottan hiteltelen. Nem kérdés, hogy a forgatókönyv, és a rendezés nem hagyja élni a figurákat, sőt az alkotóknak feltehetőleg halvány fogalmuk sincs róla, hogy kit helyezzenek a cselekmény középpontjába, mégsem lehet kizárólag rájuk kenni a színészi játék hiányosságait. Javier Beltrán Lorcája jól példázza ezt, aki ha nagyobb teret kap, finom eleganciájával és érzékenységével mindenkit lejátszik a csapatból.

 Forrás: [origo]


Szomorú, hogy az a néhány, egészen filmszerűre komponált jelenet (holdbéli csónakos, fényekkel játszó éjszakai romantikázás, meztelen-hoppá- Robert Pattinsonnal) és a finom, vizuális világ sem elegendő ahhoz, hogy ne Az andalúziai kutyá-ból bevágott jelenetek legyenek az egész film magasan legemlékezetesebb momentumai. Hajaj, mit szólna ehhez Bunuel, aki annak idején lazán szentimentalista szemétnek nevezte Lorca korszakalkotó műveit.

Művészfilmben meztelenkedik Kristen Stewart

Úgy tűnik, mostanában egy sor korábban jókislánynak hitt színésznő kapja le magáról a dresszt a kamerák előtt: új filmjében nem csak Vanessa Hudgens játszik prostituáltat, hanem - friss értesüléseink szerint - Kristen Stewart is!

A hír immár hivatalos: Kristen Stewart igent mondott a Welcome To The Rileys című független művészfilm forgatókönyvére! A filmben egy fiatal, Mallory nevű prostit kell alakítania, aki sztripízt is vállal - így aztán érthető módon többször is meg kell mutatnia magát ruha nélkül.

Érdekes módon Kristen kimondottan örül annak, hogy meztelenségével sokkolhatja a Twilight-fanokat: ?Ez egy kissé elvont művészfilm, akit normális körülmények között senki se nézne meg. Így viszont garantáltan lesz pár millió ember, aki kíváncsi lesz a meztelen Bellára! Már ezért megéri!? - no igen, önbizalomban azért nincs hiány, de Kristen mentségére szóljon, hogy elismerően nyilatkozott leendő munkatársairól is: ?James Gandolfinivel és Melissa Leóval dolgozni minden színész álma, örülök, hogy nekem erre is lehetőségen nyílt!?

A szerep színészileg is komoly kihívást jelent Bella megformálójának. ?Egy összetört, bizonytalan lányt játszom, aki elszökik otthonról. Az utcán tengődik, mikor találkozik a James Gandolfini által megformált karakterrel, aki épp annyira halott mélyen legbelül, mint ő maga - fel kell ébreszteniük egymást?.

Robert Pattinsonra alien-ek támadtak

Robert Pattinsonra alien-ek támadtak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AZ Alkonyat sztárjára ufók támadtak egy nyilvános vécében, akik végül néhány aláírásért cserébe sértetlenül elengedték.

A Twilight filmek sztárja, Robert Pattinson alaposan meglepődött, amikor ufók rontottak rá egy nyilvános vécében. A képregény imádók kedvelt kiállításán, a ComicCon-on gyakori, hogy a rajongók jelmezekbe öltöznek, most is csupán ennyi történt.

Egy jelenlévő elmondta ? ?Elzárták a kijáratot, amikor ki akart jönni a mosdóból. Először pánikba esett, erre a három ufó levette a maszkokat és kiderült, hogy csak vihogó hölgyrajongókról van szó.?

A jelmezek mellett a három lány nagyon magas cipőket viselt, hogy magasabbnak tűnjenek, így a 23 éves színész nem fogott gyanút, hogy nőnemű űrlényekről van szó.

?Robertnek nagyon tetszett a trükk, amivel a közelébe férkőztek, ezért hajlandó volt aláírásokat és közös fotókat is vállalni velük.? ? tette hozzá a forrás.

Robert Pattinson mégis szingli

Az Alkonyat jóképű sztárja ismét tagadta, hogy gyöngéd szálak fűznék filmbeli partnernőjéhez, sőt senkije sincs.

Robert Pattinson határozottan tagadja, hogy szorosabb kapcsolatban lenne Twilight-beli partneréhez, Kristen Stewart-hoz. A pletykák akkor robbantak ki kettejükről ismét, amikor egy közös fotó készült róluk egy vancouveri Kings of Leon koncerten, amire a legújabb film, az Eclipse pre-produkciós munkálatai közben mentek el együtt. Robert azonban váltig állítja, hogy változatlanul szabad, és maga is furcsállja, hogy nincsen barátnője.

Robert Pattinson mégis szingli

 

 

 

 

 

 

 

 

?Nincs barátnőm. Nem tudom miért. Azt hihetnénk, hogy miután csináltam pár fillmet, több lánnyal ismerkedem meg, de nem így van. Csak ülök, és azon gondolkodom, hogy már nagy mozisztár vagyok, modellekkel akarok randizni, de nem is tudom miért, valahogy nem jönnek. Ez az egész olyan más Los Angelesben. Itt a legtöbb nő színésznő és ettől egy kicsit megőrülnek, nem mintha ez olyan rossz lenne, de egyszerűen nem az én stílusom. Amikor azt kérdezik, hogy melyik híresség tetszik, sosem tudok rá válaszolni.? ? mesélte R-Patz.

 

Kristen Stewart fél az újságíróktól

 

Az Alkonyat sokak által irigyelt Bella Swan-ja nagyon fél az interjúktól, ezért először mindig elpróbálja őket.

Kristen Stewart nem csak filmjei jeleneteit gyakorolja be, hanem a rá váró interjúkat is. A Twilight-saga színésznője annyira fél a riporterek kérdéseitől, hogy először mindig átfutja őket, és igyekszik sokat gyakorolni.

?A gyakorlás sokat segít. Nem megtanulom, csak csinálom.? ? mondta Kristen.

Kristen Stewart fél az újságíróktól 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noha a színésznőt nyugtalanítják az interjúk, azt állítja, hogy kezdi megszokni az ezzel járó stresszt és már nem zavarja annyira, ha valamit nem sikerül úgy elmondania, ahogy azt szerette volna.

?A gyakorlattal ez is egyszerűbb lett. Észrevettem, hogy már nem olyan nagy baj, ha valamit totál elfuserálok. Még ha végül úgy is jön ki, hogy mindenki egy teljes csődnek tart, akkor is úgy vagyok vele, hogy, na jó, ez így sikerült, nem gond.? ? tette hozzá a színésznő, akinek legutóbbi filmje, az Adventureland segített leküzdenie egy gyermekkori félelmét.

?Mindig rettegtem Disneyland-től, mert hallottam egy városi legendát arról, hogy ott elrabolnak gyerekeket, és leborotválják a fejüket, hogy ki tudják vinni a parkból. Aztán az egészet bezárják, hogy megtalálják a kopasz gyereket. Nem akartam én lenni az a gyerek!? ? mesélte Kristen.

Robert Pattinson folyamatosan csak hazudik

Bár már szinte teljesen biztos (hiszen láttunk már ilyet, sőt ilyet is!), hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart egy pár, Robert legutóbbi nyilatkozatában ismét cáfolta a híreket, nem is akárhogy?

 robert-pattinson-kristen-stewart-va

Nincs barátnőm, nem tudom miért. Főleg itt, Los Angelesben van ez így. A legtöbb lány itt színésznő, ami alapjáraton azt jelenti, hogy kicsit kattantak. Nem mintha ez baj lenne, csak nekem nem jön be.

Hmm, ez azért jól eshetett Kristennek?

 

Twilite!!

Megvan a Twilite könyv 9-ik fejezete magyarra fordítva. Ezentúl azt is kérvényezhetitek, ahogy a többit is a "Könyvek word-ben" menüpöntban, és ezt oda ki is fogom írni!!
A fordító: Jakus Petra

 

Újjabb részlet a New Moonból!

Ezúttal a franciáktól szivárgott ki a jelenet.

http://www.youtube.com/watch?v=Y025qdA2U4c&eurl=http%3A%2F%2Fno1twilight.wordpress.com%2F&feature=player_embedded

 

New Moon MAGYAR premier!

A New Moon magyar peremiere novemeber 20-dika helyett november 19-dikén lesz!!!

Aki nem hiiszi: IMDB KATT!

 

Paródia!!!

Végre elkészült a Twilight paródia könyve Amerikában, de sajnos még nem tudni, mikor lesz Magyarországon. A "Könyvek" menüpöntban van egy ki részlet is.

 TwiLite

 

Taylor Lautner női

A vérfarkas Taylornak nem volt szüksége óriási bicepszekre, hogy meghódítsa a lányokat, és nem tartozik azok közé sem, akivel rosszban lehet az ember, ha netán szakításra kerülne a sor. A nők listája nem hosszú, de érdekes.

Taylor Lautner

Tini hódító

sara-hicks

Már a középiskolában is az ujja köré tudta csavarni a lányokat, mégis a komoly kapcsolatok híve volt. 2 évig volt ugyanis együtt akkori barátnőjével, Sara Hicks-szel. A hírek szerint, bár a következő kiszemelt áldozat - Selena Gomez - miatt lett vége a kapcsolatnak, békében váltak el, és megmaradt a jó kapcsolat közöttük. A szerelemnek azonban már vége(?).

Sztárrománc

selena-gomaz

Szerelem szerelem hátán - nem kellett sokat várnia Sara után az új kapcsolatra. Amiből végül nem lett semmi. Selena Gomezzel még a közönség és a rajongók szerint is összeillettek. Sőt, talán még Taylor-papa sem nézte volna rossz szemmel, de mégis ellenezte a kapcsolatot. Indok: Taylornak most a karrierjére kell koncentrálnia, nem pedig a nőkre. Talán rossz a tapasztalata, apuka?

A fantázia játéka?

kristen-stewart

Kihagyhatatlan a sorból Kristen Stewart, hiszen vele is összeboronálták már. Az Alkonyatos színészkollégával ugyanis sok időt töltöttek együtt az Újhold forgatásán - de miért is ne töltöttek volna együtt sok időt? Máshogy nem lehet dolgozni. Mindenesetre a sajtó lecsapott a párosra, és máris hírbe hozták őket. (Szegény Rob!). A pletykának azonban nem nagyon van alapja. Taylor ugyanis az utóbbi időben gyakran találkozgat legelső volt barátnőjével, Saraval. Talán felmelegszik a kihűlt kapcsolat?

 

 

Normális?? Durva szögecses ruhában jelent meg a népszerű sztár! Fotóval!

 

 

 

Új álompárról pletykálnak Hollywoodban
Állítólag az Alkonyat sztárjai összemelegedtek a forgatás alatt. Kristen Stewart és Robert Pattinson egyelőre cáfol, de előbb-utóbb színt kell vallaniuk.

Újra és újra felröppen a hír, hogy az Alkonyat című film két főszereplője egymásba szeretett a forgatásokon. Robert Pattinson és Kristen Stewart eddig még mindig megcáfolták az értesüléseket, hamarosan azonban színt kell vallaniuk. A pletykáknak ráadásul remek háttér, hogy az álompár a filmvásznon is szerelmeseket alakít.

 


A szerelmes színészek legutóbb egy elegáns Los Angeles-i hotelben töltött el egy éjszakát, hogy mit csináltak, azt persze nem tudni, de tippjei mindenkinek vannak. Hivatalosan a vámpírrománc egyelőre csak egy film, a világ legszexisebb férfija és partnernője románca szintén csak fikció. A jelek azonban másra mutatnak... (forrás: csakcsajoknak.hu)

 

Robert Pattinson Alkonyatos színésznővel jár

Robbert Pattinson összejött az egyik Alkonyatban szereplő kolléganőjével, írja a New York Daily News. A hírt a filmben szintén szereplő ? Carlisle Cullent alakító ? Peter Facinelli pletykás neje ? az egykori Beverly Hills 90210 szereplője ? Jennie Garth kotyogta el, igaz Pattinson barátnőjét nem nevesítette meg. ?Nem mondhatom el (hogy Kristen Stewarttal vagy Nikki Reeddel jár-e), mert ezzel megszegném a férjemnek tett ígéretem. De az biztos, hogy az egyikőjükkel jár? ? nyilatkozta Garth.

A lap szerint azonban szinte biztos, hogy jelenleg Kristen Stewarttal van együtt Pattinson, mivel Nikki Reeddel már jártak egy darabig, de az nem sült el valami jól.

patt

 

Meztelenkedés lesz az Alkonyat folytatásában?

Fotók - Csak pletyka a sok szex Robert Pattinsonéknál?

 

 

Mit tettek a szépséggel? Megtépett csirkéhez hasonlít a sztár!

Kristen Stewart, az Alkonyat című film gyönyörű főhőse hosszú aranybarna hajzuhatagát váltotta le rövid, fekete, tépett csirke-frizurára. De miért tette ezt a színésznő?

Kristen Stewart számára az ismertséget a Pánikszobában nyújtott alakítása hozta meg, majd 2008-ban az Alkonyat című filmmel lett milliók kedvence. Bellaként derékig érő, aranybarna hajzuhatagával hódított, nyár elején azonban megvált a hosszú tincsektől, és az új, tépett fazont feketére festette. Azonban nem egy Britney-féle lázadás van az elkeserítő tett mögött, Kristen csupán új filmje, a The Runaways kedvéért változtatta meg külsejét. A film a 70 -es évek egyik legnagyobb lány együtteséről, a The Runaways-ről szól, a színésznő pedig a vokalista Joan Jett-et fogja játszani. A film bemutatója 2010-re várható. Reményeink szerint nemsokára újra a szépséges Bellaként láthatjuk viszont, a Twilight harmadik részét ugyanis augusztusban kezdik el forgatni.

 

http://letterstotwilight.files.wordpress.com/2009/06/kristen-stewart-mullet-new-hairstyle.jpg        http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Twilight+Cast+Paramore+Lost+Show+Performance+2_fH_gOYz4Ml.jpg

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő
Szavazás
Mi legyen több?
Kép
Adatok a sztárokról
Extrák
Más(leírom a vk-ba)